September 2019
Eritrees Restaurant Semhar, Marnixstraat 259-261Juni 2019
Buurtboerderij Ons GenoegenNovember 2018
Tapasrestaurant Dos, hoek Marnixstraat - Nieuwe Willemsstraat. Met wijkagent Tom Onderwater die vertelde over zijn werk in onze buurt.Juni 2018
Buurtboerderij Ons GenoegenApril 2018

Brasserie Rocks in de Da Costastraat. De Brasserie is een instructierestaurant van het ROCvA, dat door leerlingen wordt gerund.

Februariborrel in P96

Voor de verandering gingen we op 8 februari 2018 een keer niet samen eten, maar borrelen in P96. Erg leuk om iedereen weer te zien!


Eten in Zaal 100

Op 11 oktober 2017 aten we met het stadsdorp in Zaal 100, De Wittenstraat 100.Eten bij Buurtboerderij 'Ons Genoegen'

Ook dit jaar hebben we weer gegeten bij de buurtboerderij bij het westerpark. We weten nu al dat we er in 2018 weer gaan eten! Het was lekker en gezellig.

Stadsdorpborrel met eten op 29 maart 2017

Op woensdag 29 maart kwamen we bij elkaar in buurtrestaurant Next to Volta bij het Westerpark. Next to Volta wordt gerund door jongeren, onder begeleiding van een professionele kok. Is elke woensdag geopend. Het was erg lekker en  gezellig.Herfstborrel Stadsdorp Noord Jordaan 17 november 2016

Omdat de vorige borrel met aansluitend eten zo’n succes was hebben we dat nog een keer georganiseerd, maar dan in de Rietvinck.  Het was weer erg leuk en er is heerlijk voor ons gekookt. Met dank aan de mensen van de Rietvinck. We komen er vast nog eens terug!

 

Zomerborrel bij Buurtboerderij 'Ons Genoegen'

Afgelopen donderdag 4 augustus hadden we weer een buurtborrel. Het was ook deze keer weer een succes. We waren bij Buurtboerderij Ons Genoegen. Dat is sowieso altijd al een leuke plek om te komen. Het weer hielp erg mee. We zaten in lange tafels in de prachtige tuin en hebben daar uiteindelijk ook met z'n allen gegeten. Een 3-gangen diner. Het is zeker voor herhaling vatbaar

Lenteborrel in de Gieterstraat

Op donderdag 31 maart hadden we een lenteborrel in het prachtige atelier van Catrien aan de Gieterstraat. Het was weer heel gezellig, we genoten van de vriendelijke ontvangst, de mooie ruimte, de mooie kunst.

Herfstbuffet in de Noorderkerk

Vrijdag 27 november organiseerde de Noorderkerk samen met stadsdorp Noord Jordaan een buffetavond met een driegangen-diner. Het was een groot succes: bijna honderd buurtbewoners, heerlijk eten, goed georganiseerd en erg gezellig. Dank aan de Noorderkerk en aan alle mensen die hebben meegeholpen.

Zomerborrel aan de Bloemgracht

Begin augustus hielden we met ongeveer 35 deelnemers een zomerborrel op een wel heel bijzondere locatie aan de Bloemgracht.

Het heet Droomwereld van Lucas van Doorn (zie flyer). Lucas heeft de afgelopen jaren dit atelier stukje bij beetje uitgebreid en ingericht met materialen, die hij overal vandaan heeft gehaald en tot een bruikbare en bijzonder sfeervolle ruimte heeft omgetoverd.

De lenteborrel Tussen de Bogen

Inmiddels hebben we onze lenteborrel achter de rug. Zonder alcohol dit keer. Omdat in Reel ook kinderactiviteiten worden georganiseerd wil men niet dat er alcohol wordt geschonken. We hebben dat opgelost met diverse gezonde drankjes. De sfeer was er niet minder leuk om. 
We hebben onder meer stilgestaan bij hetgeen er al wordt gedaan en is bereikt in het kader van het Stadsdorp. Verder was het gewoon erg gezellig en geanimeerd.

Hier onder enkele foto's van de borrel, gemaakt door Marja Heimering