We hebben de site gemaakt om belangstellenden te informeren over de doelstellingen van het Stadsdorp en wat er zoal georganiseerd wordt of wat je zelf kunt organiseren. We plaatsen ook berichten over activiteiten in de Jordaan, die weliswaar niet door deelnemers aan het Stadsdorp worden georganiseerd, maar waar je wel een aantal Stadsdorpers kunt ontmoeten om zo je buurtnetwerk te vergroten.

Dus als je info hebt of zelf iets gaat organiseren binnen het Stadsdorp, stuur dan een bericht via de website naar ons en vermeld onder welke van de rubrieken je het bericht geplaatst wilt hebben.
Als je het niet precies weet dan doen wij het voor je.  Wij kijken sowieso altijd of de informatie binnen de doelstellingen van het Stadsdorp past voordat we het artikel plaatsen.

Stadsdorpen Amsterdam

Er is ook een platform, waarin alle Stadsdorpen van Amsterdam en omstreken in verenigd zijn. In middels zijn het er een stuk of twintig. Kijk op www.stadsdorpenamsterdam.nl en dan vind je info over andere Stadsdorpen, maar je ziet ook de link naar ons eigen Stadsdorp Noord Jordaan.